Warszawa. Sylwester 2013/2014 w klubie Platinium – dołącz do grona królowych i królów

Tej nocy mamy zamiar oddać się szampańskiej zabawie w iście królewskim stylu – kuszą organizatorzy i zapraszają na podróż „do krainy królów i królowych, do majestatycznych zamków, ziejących ogniem smoków i rycerzy w srebrnych zbrojach”.

Ceny biletów

– 300 PLN od osoby (miejsca stojące)
– 400-700 PLN od osoby (miejsca siedzące)

(open bar i bufet w cenie)

MENU

WELCOME DRINK
Kir Royal (wino musujące z likierem)

OPEN BAR
Napoje gazowane i niegazowane, soki owocowe, napoje gorące, Żywiec (piwo butelkowe), Heineken (piwo beczkowe), Smirnoff Ice, wina białe i czerwone, musujące, Gordons (gin), Pampero (rum), Jose Cuervo (tequila), Campari, Martini, Smirnoff Black (wódka), Gorzka (wódka), Żubrówka (wódka), Johnnie Walker Red Label (whisky), Bushmills Original (whisky), J&B (whisky), Bullet (whisky), Margerita (drink), Margerita Truskawkowa (drink), Caipirinha (drink), Mojito (drink), Long Island Iced Tea (drink), białe i czerwone wina (Bloosom Hill California White/Red, Lounge Lizard Sauvignon/Colombard, Ventisquero Chardonnay, Modello del Venezie Rosso, Ventisquero Cabernet Sauvignon).

PRZEKĄSKI ZIMNE
– sarnina podana na pieczonych borowikach z sosem z pigwy i jagody jałowca,
– paszteciki z kuropatwą i gęsiną w trójniaku,
– pomidorki cheery nadziewane kozim serem i pistacjami,
– razowe mini bliny z jajkiem przepiórczym i pieczoną polędwicą,
– trufle serowe z łososiem wędzonym i kawiorem,
– szparagi w szynce parmeńskiej ze smoczym owocem,
– indyk pieczony w szynce westfalskiej na plastrach suszonych antonówek z sosem maderowym aromatyzowany cząbrem,
– szynka cielęca podana z figami, pieczonymi pomidorkami cheery i galaretką wiśniową,
– pieczony schab z salsą z kraba i pieczonych szalotek,
– kurczak faszerowany korzennymi jabłkami, morelami polewany miodem pitnym,
– różowe plastry polędwicy wołowej w aromacie truflowym z prażonymi kasztanami i szparagami z miodowym chrzanem,
– orzechowa szynka z cytrynowym tymiankiem , sosem z marynowanych podgrzybków i imbirową dynią,
– sakiewki z marynowanego łososia faszerowane szpinakiem i rikottą,
– sandacz pieczony w pistacjowym pesto z pieczonymi pomidorkami cheery i owocami lichiee,
– terrina z ryb słodkowodnych podana na marchewkowym tagliatelle,
– wybór serów i wędlin,
– marynaty, pieczywo, żurawina chrzanowa, musztarda miodowa z chilli.

SAŁATY
– sałata z karczochami, oliwkami, prażonym bekonem, kolorową papryką i brokułami,
– sałatka z cieciorki z korniszonami, suszonymi pomidorami, rodzynkami oliwą z oliwek i świeżą natką pietruszki,
– sałatka z tuńczykiem, makaronem orchette, marynowaną papryką, pieczoną gruszką i serem pleśniowym,
– sałata z mini mozarellą, pomidorami, szpinakiem, oliwkami, grillowaną cukinią i owocem granatu,
– sałata z balsamiczną polędwiczką wieprzową, parmezanem i filetowanymi owocami,
– grzanki.

SOSY
– czosnkowy,
– vinegrette pomidorowy z bazylią,
– miodowo-balsamiczny,
– oliwa z ziołami z królewskiego ogrodu,
– majonezowy z cytryną.

ZUPA
– krem porowy z boczkiem i oliwą truflową (grzanki).

DANIA GŁÓWNE
– paella z owocami morza,
– polędwiczki wieprzowe na sosie z boczniaków i pieczonej szalotki,
– wołowina w czerwonym winie z cynamonem i ciemnym piwem,
– kurczak pieczony w sosie z selera naciowego z kruszonką z bułki tartej i majeranku,
– filet z łososia w sosie z porowym i grillowaną cytryną,
– raviolli z grzybami na sosie śmietanowo-winnym.

DODATKI
– pieczone ziemniaki w papryce z wiórkami boczku,
– trio warzywne – brokuł, kalafior i marchewka z masłem
– szpinakowy ryż basmatti.

DESERY
– szarlotka z bezą,
– sernik z wiórkami gorzkiej czekolady,
– ptysie i eklery,
– mufinki w różnych smakach,
– owoce filetowane,
– fontanna czekoladowa.

 

Start: godz. 21:00

Reklamy

Posted on 03/12/2013, in Zapowiedzi. Bookmark the permalink. Dodaj komentarz.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

%d blogerów lubi to: